PLISSE, DUETTE® EN DUOPLISSE

Plisse
De Plisse's zijn fijne vouwstoffen met een prachtig zacht, licht effect dat een rustige toonzetting in uw interieur teweegbrengt.

In iedere leefruimte kunt u met deze collectie een subtiele nuance aanbrengen. De Plisse's worden op elke gewenste maat gemaakt. Een veelheid aan uni's, dessins en stofsoorten, van transparante tot verduisterende, vuilafstotende, gemetalliseerde, brandvertragende en ToparTM behandelde stoffen.

Duette® en Duoplisse
De
Duette® en Duoplisse is eigenlijk een "dubbele uitvoering" van de Plisse. De stof heeft een honingraatvormige structuur. Door deze structuur heeft de Duoplisse een extra isolerende werking, met name de gemetalliseerde uitvoering. Daarnaast is de stof, door zijn dubbelwandigheid, extra sterk. Ook de Duoplisse wordt op maat gemaakt. Er is een keuze uit verschillende stofsoorten.

Zowel Plisse als Duoplisse zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Naast de standaard uitvoering zijn er ook speciale opties. Zo levert Jatibee een uitvoering die van beneden naar boven sluit en hierdoor uitstekend geschikt is voor bijvoorbeeld ramen op de begane grond waar inkijk niet gewenst is. Zeer creatief zijn ook de combi-uitvoeringen, waarbij twee kleuren of kwaliteiten worden gecombineerd zodat een dag en nacht situatie gecreeërd kan worden. Door de vele vormen en mogelijkheden zijn deze produkten ook zeer geschikt voor serre's en dakramen. 

Topar
Topar is een vervanger van de alom bekende metaliclaag. Er zijn vele voordelen van deze Topar behandeling. Stoffen die met Topar behandeld zijn waarborgen door hun hoge reflectiewaarde een perfecte zonwering. Daarnaast zijn de met Topar behandelde stoffen voorzien van een gekleurde achterzijde wat het geheel een decoratief effect geeft. Topar behandelde stoffen zijn bestand tegen vocht, milde reinigingsmiddelen en insectenuitwerpselen.

Gemetalliseerde stoffen
De beste reflectie en warmtewering creëer je met gemetalliseerd textiel. Je kan met een transparante stof al meer dan 50% warmte weren en met een semi-verduisterende stof al meer dan 70%. Dus als buitenzonwering geen mogelijkheid is, kies dan voor gemetalliseerd textiel.

FrameFit van Sunway of de Splendid Pliss van Keje
FrameFit en de Splendid Pliss worden geleverd in een frame en zijn daardoor de manier om plisse en duoplisse gordijnen te monteren in draai-/kiepramen zonder te boren, schroeven of lijmen. Traploos bedienbaar en prachtig afgewerkt.

Bedieningsvormen
Standaard plisse en Duette®  gordijnen zijn leverbaar met drie bedieningsvormen:
Koordbediening, Standaard wordt een koordsysteem met koordrem geleverd. Bij top-down/bottom-up heeft u dan aan beide zijde koorden met een koordrem.
Smartcord bediening. Smartcord is veel betrouwbaarder dan koordbediening, de koorden slijten minder snel en draaien niet in elkaar, geen meters koord over (kindveilig). Bij top-down/bottom-up heeft u aan beide zijde een smartcord bediening.
LiteRise bediening, Eénvoudig uw gordijn handmatig omhoog en naar beneden bewegen door de onderlat beet te pakken gaat door middel van de Sunway LiteRise bediening.
Elektrische bediening De toenemende vraag naar comfort binnenshuis speelt steeds meer een grotere rol. Hiervoor is een elektrische bedienbaar gordijn een uitstekende oplossing. Niet alleen voor mensen die moeite kunnen hebben met telkens terugkerende handelingen, maar tevens voor mensen die veel van huis zijn en de bediening van de rolgordijnen willen automatiseren. Door middel van een Somfy motor en de nieuwe Ease motor kunt u dit éénvoudig integreren met uw huisdomotica zoals Alexa en Google.

Sunway Duette Duplo FrameFit       Duette serreplisse serreduette