VRIJSTAANDE ZONNESCHERM

Vrijstaande zonwering is speciaal ontwikkeld voor horeca terrassen, maar tegenwoordig wordt dit type zonwering ook in andere toepassingen gebruikt als een kinderopvang of gewoon privé. Er zijn lichte modellen die éénvoudig te verplaatsen zijn en wat zwaardere modellen die weer wat weersbestendiger zijn. En voor dit type schermen is zowel handbediend als electrisch mogelijk.

Solofix van Weinor
Een zonnescherm op een ongewone lokatie plaatsen is mogelijk door de solofix. Twee staanders met een tussenframe waar een enkelvoudig knikarmscherm of een pergolascherm tegen aan gemonteerd kan worden.

Duofix van Weinor
Wie open zones gebruikt voor zijn buitengastronomie is aangewezen op flexibele zonweringen, die zo nodig weer kunnen worden gedemonteerd. Om die reden heeft weinor een vrijstaande constructie ontwikkeld waaraan verschillende zonweringen kunnen worden gemonteerd en die tegelijkertijd flexibel is. De vrijstaande draagconstructie waaraan, aan de beide kanten zonneschermen voor bijzonder grote vrije zones en plaatsen kunnen worden gemonteerd, heet bij ons Duofix. Als biertent of zonwering voor grotere gezelschappen is de schaduwtent uit textiel, weinor Duofix, de perfecte oplossing. Om de Duofix te bevestigen, is er geen muur nodig en de zonweringen kunnen onafhankelijk van elkaar en naar believen naar buiten worden gerold. Demonteerbare, stenen staanders zorgen voor stevigheid en flexibiliteit. Zo kunt u uw schaduwtent monteren en demonteren waar die ook gebruikt wordt.

Cubbola van AVZ
Vrijstaande zonwering "Cubola" dient zeker voor bescherming tegen zon, regen. Groot voordeel van deze zonwering is de mogelijkheid om de hellingshoek van het doek traploos (elektrisch) te regelen. Het frame is leverbaar in 2 kleuren namelijk wit (Ral. 9010) en antracietgrijs (Ral. 7016 structuur). Bediening met afstandsbediening.
Doordat het vier staanders en horizontale profielen heeft kunnen tussen de staanders éénvoudig screens worden bevestigd om een afsluitbare wand te creëren.