SOLAR ZONWERING

Er zijn diverse spelers op de markt met producten op zonne-energie (volledig autonoom) - alleen verschilt tussen de ene en de andere de kwaliteit wel heel veel.
Jatibee heeft al meer dan 15 jaar ervaring met producten op zonne-energie en al ruim 13 jaar werken wij met het meest betrouwbare merk: Bubendorff!

Bubendorff’s solarrolluiken en solarscreens zijn een klasse apart, volstrekt uniek. Bubendorff verleent standaard 7 jaar garantie op elk onderdeel, een bewijs van hun superieure kwaliteit. Met hun ervaring in de productie van eigen solarmotoren, hebben zij een voorsprong die resulteert in een ongeëvenaarde betrouwbaarheid van onze rolluiken en zipscreens.

Solar rolluik Bubendorff zonne-energie

Onze BUBENDORFF solarmotoren werken fluisterstil en zijn uitgerust met een geïntegreerde accu, wat extra bekabeling overbodig maakt en de accu beschermt tegen extreme temperaturen. Het hoogwaardige zonnepaneel met glazen behuizing zorgt voor een uitzonderlijk rendement, en met de krachtigste accu op de markt, worden de rolluiken en screens geoptimaliseerd met een verbruik van slechts 0 Watt. Dit zonne-paneel laad de accu al bij met gewoon daglicht dus ook met de grijze winterdagen blijft u rolluik of screen gewoon werken!
De Bubendorff solarmotor is getest op 21.000 cycli en gecertificeerd (CE + NF).

Naast de reguliere voorzetrolluiken produceert Bubendorff ook solarrolluiken met kantelbare lamellen. Een unieke vorm van zonwering die licht filtert en de warmte buiten houdt. Bij dit alles blijft onze focus helder: Think Solar.

Rolluik ID Solar van Bubendorff
Meer besparen kun je niet, een rolluik geeft niet allen privacy maar verlaagd ook je energie-rekening door een isolerende werking. Houd de warmte buiten in de zomer en de kou buiten in de winter. De ID Solar is leverbaar in een cassette al vanaf 130mm hoog en leverbaar in 7 kastkleuren en 5 lamelkleuren.
De ID+ uitvoering is leverbaar in 15 bakkleuren en 14 lamelkleuren.

Solarrolluiken van Solaise
De kwaliteit rolluiken van Solaise voorzien van de motor van Bubendorff. Hierdoor krijg je een rolluik met nog meer mogelijkheden door verschillende type lamellen en  geleiders, 220 bakkleuren en 19 verschillende lamelkleuren. 5 jaar garantie op alle onderdelen en 7 jaar op de Bubendorff solarmotor, zonnecel en accu! Het rolluik kan ook worden geleverd met een Somfy Solar motor - de accu wordt dan in de voorkap verwerkt.
Solarrolluik van solaise Somfy motor
 

Rolluik ID OR Solar van Bubendorff
Een uniek rolluik van Bubendorff waar bij de lamellen om en om open kantelen als het rolluik geheel naar beneden is. Hierdoor ontstaat een optimale zonwering met natuurlijke lichtinval en ventilatie. In de gesloten positie verduisterd het rolluik wel matig.

Screen ID Zip van Bubendorff
De kwaliteit van de windvaste screens aangedreven door de kracht van de Bubendorff motoren. Het zonnepaneel gesitueerd op de voorlijst voed de geïntegreerde accu van hoge kwaliteit. Ook weer met 7 jaar fabrieksgarantie. De kast is maar 100mm hoog en de screen is leverbaar tot een breedte van 400cm en een hoogte van 320cm. Standaard keuze uit 6 bakkleuren en 10 doekkleuren.

Screen SolarZip van Solaise
De kwaliteit screen van Solaise voorzien van de motor van Bubendorff. Hierdoor krijg je een screen met nog meer mogelijkheden door verschillende type geleiders, 220 bakkleuren en 85 verschillende doekkleuren. 5 jaar garantie op alle onderdelen en 7 jaar op de Bubendorff solarmotor, zonnecel en accu!
De screen kan ook worden geleverd met een Somfy Solar motor - de accu wordt dan in de voorkap verwerkt.

Waarom geen knikarmscherm en uitvalschermen op zonne-energie?
De motoren van een knikarmscherm en een uitvalscherm moeten veel zwaarder werken waardoor de accu sneller leeg is. Tevens is een knikarmscherm en een uitvalscherm veel windgevoeliger - dus op het moment dat een accu geheel leeg is maar het zonnescherm nog uit staat kunnen er vervelende dingen gebeuren.
De knikarmschermen en uitvalschermen die nu wel op de markt zijn met motoren op zonne-energie zijn niet gercetificeerd en niet betrouwbaar.

Bubendorff      Solaise

Solarrolluik