VOUWGORDIJNEN

Sfeer en uitstraling; dat zijn de hoofdkenmerken van vouwgordijnen. De enorme collectie stoffen in verschillende transparanties en designs. De vele mogelijkheden van de modellen en opties maken het een product dat u kan perfect kan aanpassen aan uw interieur. Door de verschillende mogelijkheden zoals een voering of een opgestikte bies kunt u dit product prima combineren met andere zonwering en overgordijnen. De bediening bestaat uit een geronde cassette dit te bedienen is door een eindeloos koord of ketting. De stof is probleemloos uit het systeem te verwijderen om het te kunnen reinigen.

Roman-1 (non-chalant)
De Roman-1 is een rechthangend vouwgordijn dat per segment van circa 25 cm omhoog wordt getrokken. Neergelaten is de Roman-1 recht met een plooi en volant aan de onderzijde. Boven de volant bevindt zich een tunnel waar een aluminium balein in is geschoven. Hieraan zijn de koorden aan de achterzijde bevestigd. De hoogte van de volant is circa 25 cm en deze wordt in de totale hoogte van het product verwerkt.

Roman-2 (strak d.m.v. baleinen)
De Roman-2 is een rechthangend vouwgordijn dat per segment van circa 25 cm omhoog wordt getrokken. De Roman 2 heeft bij ieder segment een horizontale balein waardoor dit model een strakker aanzien heeft. Neergelaten is de Roman-2 recht met een plooi en een volant aan de onderzijde. De koorden worden bevestigd aan de onderste balein. De hoogte van de volant is circa 25 cm en deze wordt in de totale hoogte van het product verwerkt.

Sunway Roman2 vouwgordijn       Sunway vouwgordijn

Roman-3 (bloezend)
De Roman-3 is een vouwgordijn dat in segmenten is verdeeld. Om de 30 cm zit er aan de achterzijde een horizontale balein. Het fixeerkoord wordt aan de baleinen vastgezet met een tussenafstand van 15cm waardoor een geplooid effect ontstaat. Neergelaten heeft de Roman-3 aan de voorzijde bij iedere balein een plooi. Dit model heeft geen volant.

Voering
U kan uw vouwgordijn laten voorzien van een voeringstof. Dit kan naar keuze een standaard-voering, een thermische of een verduisterende voering zijn.

Opgestikte bies
Uw vouwgordijn kan afgebiesd worden door middel van een opgestikte rand stof (eventueel in een contrasterende kleur), van 10 cm.

Spandraadgeleiding
Voor draai-/kiepramen, rechte ramen en deuren, kan uw vouwgordijn van spandraadgeleiding worden voorzien, tot een maximale helling van 15 graden.

Dakraam- en serretoepassing
Roman-2 vouwgordijnen kunnen worden voorzien van een zijgeleidingsysteem voor toepassing in dakramen en serre's.

          Verano