PERGOLA ZONWERING

De huidige nieuwbouw nodigt uit om een mooie zonwering te nemen met een grote uitval. Alleen is daar een knikarmscherm niet altijd geschikt voor omdat er dan teveel krachten op de gevel komen. Een oplossing is Pergolazonwering. Pergolazonwering is het ideale zonweringsysteem voor horeca en privé en kan bovendien bij regen en geringe wind gebruikt worden. De steunpalen onder de geleiders geven het systeem een hoge stabiliteit. Door haar constructie zijn grotere uitvallen en breedtes realiseerbaar. De steunpalen zijn via bodemhuls, voetplaat of bloembak gefixeerd. Het robuuste systeem laat zich eenvoudig en snel monteren.

Weinor Plaza Viva pergolascherm Heemstede Bennebroek

De doeken bevatten een vrijwel onbeperkte keuze uit effen kleuren en streepmotieven. Het weefsel is van duurzame kwaliteit, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

De bediening van de schermen is altijd elektrisch door middel van een schakelaar of met behulp van een afstandsbediening.
Er zijn onnoemlijk veel combinaties mogelijk qua kleur, dessin, cassettevorm en bediening. Wij adviseren u daarom graag wat het beste zou passen bij uw woning. Vervolgens gaan wij aan het werk om uw specifieke wensen te verwerken in het product. 

Plaza Viva van Weinor
Een mooi en compacte pergolazonwering, goed geschikt voor privé en horeca gebruik. De geleiders zijn geplaatst aan aan de uiterste zijde en de steunpalen zijn iets naar binnen geplaatst. De cassette, de geleiders en de steunpalen zijn sierlijk uitgevoerd en zo compact mogelijk. Het doek zit bij type optistretch opgesloten aan 4 zijdes in het systeem en daardoor zeer windvast. Garnituur is standaard te verkrijgen in 56 kleuren. Maximale afmeting is breed 6 meter en diep 5 meter.
Weinor Plaza Viva Optistretch Sassenheim Oegstgeest

 

De Matera Pergola van Sunshade Experts
Een compacte en degelijke pergolazonwering, goed geschikt voor privé gebruik. De geleiders zijn geplaatst aan aan de uiterste zijde en de steunpalen zijn iets naar binnen geplaatst. Het doek zit bij opgesloten in de geleiders d.m.v. het ZIP-systeem en daardoor zeer windvast. Maximale afmeting is breed 6 meter en diep 5 meter. Standaard in 3 bakkleuren uitgevoerd en tegen een geringe meerprijs in alle andere RAL-kleuren leverbaar.
Droma Sunshade Experts Matera Pergola Abbenes


De Pergolino P3600 van Stobag
Switserse kwaliteit is de Pergolino van Stobag. De geleiders zijn onder het doek geplaatst en door de voorlijstvergrendeling is een constante doekspanning gegarandeerd. Maximale afmeting is breed 7 meter en diep 6 meter. Standaard in 13 bakkleuren uitgevoerd en diverse opties zijn mogelijk zoals LED-verlichting

Stobag Pergolino Voorhout


De Pergotex II van Weinor
De Pergotex II is een alleskunner en kan zelfs gebruikt worden voor een permanente textiele overkapping. Kan met alles weersomstandigheden uit blijven hangen en door het unieke vouwdak is het een aanwinst voor een ieder die de voordelen van een pegolascherm wil combineren met een verandadak. Maximaal 7 meter breed met een maximale diepte van 6,5 meter. Keuze uit 200 PVC gecoate Pergona doeken en 56 standaard kleuren. Uit te breiden met zijdelingse glazen elementen.
Weinor Pergotex Lisserbroek

Weinor Terasse          Sunshade Experts Droma          Stobag