PERGOLA ZONWERING

De huidige nieuwbouw nodigt uit om een mooie zonwering te nemen met een grote uitval. Alleen is deze daar niet altijd geschikt voor. Een oplossing is Pergolazonwering. Pergolazonwering is het ideale zonweringsysteem voor horeca en privé en kan bovendien bij regen en geringe wind gebruikt worden. De steunpalen onder de geleiders geven het systeem een hoge stabiliteit. Door haar constructie zijn grotere uitvallen en breedtes realiseerbaar. De steunpalen zijn via bodemhuls, voetplaat of bloembak gefixeerd. Het robuuste systeem laat zich eenvoudig en snel monteren.

De doeken bevatten een vrijwel onbeperkte keuze uit effen kleuren en streepmotieven. Het weefsel is van duurzame kwaliteit, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

De bediening van de schermen is altijd elektrisch door middel van een schakelaar of met behulp van een afstandsbediening.
Er zijn onnoemlijk veel combinaties mogelijk qua kleur, dessin, cassettevorm en bediening. Wij adviseren u daarom graag wat het beste zou passen bij uw woning. Vervolgens gaan wij aan het werk om uw specifieke wensen te verwerken in het product.


Plaza Home van Weinor
Een mooi en compacte pergolazonwering, goed geschikt voor privé gebruik. De geleiders zijn geplaatst aan aan de uiterste zijde en de steunpalen zijn iets naar binnen geplaatst. De cassette, de geleiders en de steunpalen zijn sierlijk uitgevoerd en zo compact mogelijk.

 


Pergolina van Stobag

De Pergolino van Stobag is een krachtpatser. Met zijn compacte staanders kan hij toch enorme afmetingen aan. Type P3000 kan wel tot 7 meter breed en 4 meter diep. Type P3500 kan wel tot 6 meter diep.
 


De Plaza Pro van Weinor
Een zwaardere uitvoering dan de Plaza Home is de Plaza Pro. Door de dwarsdrager is er een grotere windbelasting mogelijk en een strak doek. Zeer goed geschikt voor de Horeca maar ook in de privé sfeer zeker toepasbaar.

 


De Pergotex II van Weinor

De Pergotex II is een alleskunner. Kan met alles weersomstandigheden uit blijven hangen en door het unieke vouwdak is het een aanwinst voor een ieder die de voordelen van een pegolascherm wil combineren met een verandadak.