JASNO SHUTTERS

Met het plaatsen van shutters kunt u in uw interieur naar eigen inzicht spelen met licht. De panelen zijn niet alleen wegklapbaar, maar ook de houten lamellen zijn verstelbaar. Shutters zijn daarom ook bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld de slaapkamer maar ook prachtig in een woonkamer. 

Door de vele mogelijkheden gaan het creëren van privacy en het behouden van lichtinval hand in hand. De shutters worden in een door u gewenste kleur afgewerkt. Lichte kleuren om de lichtinval te versterken, een donkere kleur om de sfeer in de ruimte te benadrukken. Een klassieke uitstraling met een moderne tint.

Jasno primewood shutters
De mooiste en veelzijdigste shutters zijn de Primewood houten shutters van Jasno. Standaard met verborgen scharnieren, leverbaar in 4 lamelbreedtes en standaard leverbaar in 16 lakkleuren en 10 beitskleuren en 2 geoliede kleuren. Maar kan in elke andere RAL en NCS kleuren geleverd worden.
De primewood shutters bestaat uit Palownia hout (licht van gewicht maar erg sterk) met een technische zijstijl en kwartiersgezaagde lamellen voor een hoogstaande kwaliteit.
De lamellen zijn volledig verstelbaar naar boven en naar beneden zodat er een volledige afdichting ontstaat met betrekking tot licht en inkijk. De scharnieren zijn verzonken aangebracht en zijn leverbaar in messing vernikkeld. De lamellen zijn leverbaar in smal (S/63mm), medium (M/76mm), large (L/89mm) en extra large (XL/114mm)
De bediening kan door middel van een bedieningsstok in het midden of door verborgen bediening (Silent-view).

Jasno shutters silent view zwarte shutters

Jasno aqualine shutters
Kunststof shutters met een aluminium kern.  Hierdoor extreem geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers, wellnesruimtes of een keuken. De aqualine shutters zijn standaard leverbaar in 12 kleuren maar kan in elke andere RAL en NCS kleuren geleverd worden.

Speciale vormen
Juist voor speciale ramen zijn shutters de perfecte oplossing. Ronde en schuine ramen kunnen door shutters toch voorzien worden van een mooie lichtwering en blindering.

Jatibee, een specialist in shutters!
Al sinds 1990 levert en monteert Jatibee al shutters dus kunnen wij onszelf met recht een specialist noemen. Wij zijn dan ook zeker blij met een zo'n goed en betrouwbaar merk als Jasno waar wij al sinds 2003 mee werken en achter staan! Dit merk staat zeker niet stil en komt telkens met productverbeteringen.