JASNO SHUTTERS

Met het plaatsen van shutters kunt u in uw interieur naar eigen inzicht spelen met licht. De panelen zijn niet alleen wegklapbaar, maar ook de houten lamellen zijn verstelbaar. Shutters zijn daarom ook bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld de slaapkamer maar ook prachtig in een woonkamer. 

Door de vele mogelijkheden gaan het creëren van privacy en het behouden van lichtinval hand in hand. De shutters worden in een door u gewenste kleur afgewerkt. Lichte kleuren om de lichtinval te versterken, een donkere kleur om de sfeer in de ruimte te benadrukken. Een klassieke uitstraling met een moderne tint.

Jasno primewood shutters
De mooiste en veelzijdigste shutters zijn de Primewood houten shutters van Jasno. Standaard met verborgen scharnieren, leverbaar in 4 lamelbreedtes en standaard leverbaar in 18 lakkleuren en 18 beitskleuren.
De primewood shutters bestaat uit een technische zijstijl en kwartiersgezaagde lamellen voor een hoogstaande kwaliteit.
De panelen zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteiten houtsoorten waaronder hoofdzakelijk white teak. De lamellen zijn volledig verstelbaar naar boven en naar beneden zodat er een volledige afdichting ontstaat met betrekking tot licht en inkijk. De scharnieren zijn verzonken aangebracht en zijn leverbaar in messing (mat) of messing vernikkeld.

Jasno ecowood shutters
Voordelige shutters voor een lager budget zijn ecowood shutters. Deze bestaan uit composiet hout met een polypropyleen coating. Het productieproces is een stuk éénvoudiger waardoor de prijs een stuk lager ligt. Door een hoger soortelijk gewicht heeft deze shutters wel meer beperkingen. Ook deze shutter is leverbaar in 4 lamelbreedtes en is standaard leverbaar in 5 kleuren.

Speciale vormen
Juist voor speciale ramen zijn shutters de perfecte oplossing. Ronde en schuine ramen kunnen door shutters toch voorzien worden van een mooie lichtwering en blindering.

Jatibee, een specialist in shutters!
Al sinds 1990 levert en monteert Jatibee al shutters dus kunnen wij onszelf met recht een specialist noemen. Wij zijn dan ook zeker blij met een zo'n goed en betrouwbaar merk als Jasno. Dit merk staat zeker niet stil en komt telkens met productverbeteringen.