ROLPOORTEN

Rolpoorten worden toegepast als garagedeuren, toegangspoorten en winkelpuien. Door hun stevige lamel en TÜV-garantie een isolerende en inbraakwerende oplossing. Vanuit een sterke bak rolt, via geleiders, een pantser van in elkaar gehaakte lamellen. De lamellen zijn dubbelwandig en volgeschuimd, voor stevigheid en isolatie. Rolpoorten worden standaard voorzien van stevige ophangveren, waardoor het van buitenaf opduwen van het rolluik onmogelijk is.

Materiaal
Bak, geleiders en lamellen zijn bij Jatibee van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en daardoor onverwoestbaar en volledig weerbestendig. De lamellen zijn van duurzaam aluminium, dubbelwandig geïsoleerd en dubbel gemoffeld. Ook staal of geëxtrudeerd aluminium zijn mogelijk voor extra sterke rolpoorten.

Model en vormgeving
De kast of bak is meestal mooi afgeschuind voor een betere lichtinval. Ook zonder kast is mogelijk. In de V77 rolpoort is het mogelijk te werken met lichtvensters en luchtventilatie profielen, een zeer luxueuse rolpoort, een echte aanwinst voor uw woning of bedrijf.

Kleuren
Naast de basiskleuren wit, bruin, grijs, lichtbeige, zijn er nu talrijke andere kleuren verkrijgbaar: beige, ivoor, creme, teak, groen en zilver-metaal. Ook elke ral-kleur is leverbaar bij Jatibee. Zodat bij elke huisstijl een passende kleur gevonden kan worden.

Bediening
De rolpoorten worden bediend met electrische bediening van binnenuit. Een sleutelschakelaar of afstandsbediening zorgen voor een comfortabele bediening van buitenuit. Ook een codeklavier zorgt voor een veilige bedieningsmogelijkheid van buitenuit.

Maatvoering
De kast is minimaal 25 cm. 30 cm en 40 cm zijn mogelijk voor hoge rolpoorten. De lamellen zijn 55 mm of 77 mm hoog. De maximale breedte uit 1 stuk is 400 cm, 450 cm of zelfs breder. De maximale hoogte is 400 cm