WOODWEAVE

Wood weave zorgt voor een natuurlijke uitstraling in uw interieur. Al onze natuurlijke mooie Wood Weave rol-up gordijnen en vouwgordijnen zijn bijzonder decoratief te noemen. Onze geweven vouwgordijnen en rolgordijnen zijn dan ook leverbaar in heel veel kleuren en weefstructuren. Daardoor een grote verscheidenheid aan samenstelling van de hout en bambou materialen in combinatie met mooie decoratieve afwerkbanden. U kunt kiezen uit diverse kleur afwerkbanden en trekkoorden voor uw wood weave gordijnen. Uw houten of bambou rieten vouwgordijn of rolgordijn zal daarom geheel naar uw smaak worden samengesteld.

Modellen

De Roll up: 
Dit model rolt op als een omgekeerd rolgordijn. Om de traditionele Roll up blindlopen koorden waarmee uw rolgordijn van beneden naar boven wordt opgerold. Met de koordrem kunt u de Roll up blind op elke hoogte vastzetten. In neergelaten toestand is de Roll up blind rechthangend. Met houten profiel en flap (13cm) vooraan.
Maximale breedte: 220cm
Maximale hoogte:  260cm

Roman: 
Dit model vouwt zich in met segmenten zoals een vouwgordijn. De Roman blind wordt door middel van bedieningskoorden aan de achterzijde per segment omhoog getrokken. Met de koordrem aan de voorzijde kan de Roman blind op elke gewenste hoogte worden gestopt. Met houten profiel en flap (13cm) vooraan
Maximale breedte: 200cm
Maximale hoogte:  240cm

Roman flex: 
Dit model vouwt zich in met segmenten zoals een vouwgordijn. De Roman blind wordt door middel van een lateraal kettingmechanisme bediend.
Maximale breedte: 220cm
Maximale hoogte:  260cm

Sunway Woodweave Paperweave slaapkamer roll-up Voorhout       Sunway Woodweave keuken Hillegom