LAMELGORDIJNEN

Lamelgordijnen ofwel verticale jaloezieën zijn zeer geschikt voor grote en kleine ramen en ramen met een schuine bovenzijde. Van textiel, aluminium en PVC, van brede tot smalle lamellen, hand of elektrisch bediend. Bijna alles is mogelijk! Technisch perfect met zelfcorrigerende runners voor de lamellen! Wasbare en brandvertragende lamellen en onderhoudsvriendelijke aluminium en P.V.C. lamellen zijn leverbaar in een zeer uitgebreidkleurenscala. Door de ruime keus is er voor elk interieur een passende mogelijkheid. Thuis en op de werkplek!

Populaire lamelbreedtes zijn 89mm en 127mm maar ook steeds populairder worden de extra brede lamellen van 250mm. Deze geven een  ruime doorkijk en vele mogelijkheden.

Kunststof lamellen
De Kunststof lamel is de meest verkochte lamel, daar deze in bijna alle kleuren te koop is en goed te reinigen is. Een aantal uitvoeringen / voordelen van kunststof lamellen hieronder op een rij:
 -   in diverse breedtes te leveren, namelijk 52, 70, 89 en 127 mm.
 -   in tientallen kleuren te verkrijgen.
 -   perfect schoon te maken.
 -   lange levensduur.
 -   in elke ruimte toepasbaar

Aluminium lamellen
De aluminium lamel is evenals de kunststof lamel zeer goed toepasbaar in de meeste ruimtes, maar geeft een extra dimensie aan de uitstraling. D.w.z. in een modern en strak interieur komt deze lamel perfect tot zijn recht. Een aantal uitvoeringen / voordelen van aluminium lamellen hieronder op een rij:
 -   in tientallen kleuren te verkrijgen.
 -   perfect schoon te maken.
 -   lange levensduur.
 -   in elke ruimte toepasbaar.

Textiel lamellen
De Stoffen is een lamel die meer warmte uitstraalt dan de kunststof variant, want met stof kun je transparanter eindresultaat bereiken. Evenals de kunststof lamel is deze in bijna alle kleuren te koop. De reiniging is echter wat moeilijker. Er zijn lamellen die zelfs machinewasbaar zijn, maar de meeste zullen met de handwas gereinigd moeten worden. Daar de coating op de lamel niet eindeloos dik is zal dit ten koste gaan van de stabiliteit van de lamel.
Een aantal uitvoeringen / voordelen van stoffen lamellen hieronder op een rij:
 -   in 3 breedtes te leveren, namelijk 89 en 127 mm en de XL in 250mm
 -   "warm" uiterlijk.
 -   bij gesloten lamellen, doorval van "diffuus" licht.
 -   in honderden kleuren te verkrijgen.
 -   schoon te maken.
 -   in elke ruimte toepasbaar. (niet in natte ruimtes)

Bedieningen
Verticale jaloezieën worden op elke gewenste maat gemaakt. Hierdoor kunt u zelf aangeven op welke manier u de lamellen wenst te bedienen en naar welke zijde u het lamellenpakket schuiven wilt. De lamellen kunnen naar één zijde worden geschoven (links of rechts), maar ook bestaat de mogelijkheid om een deel van de lamellen naar links en een deel naar rechts te schuiven (middensluiting) of om alle lamellen naar het midden te schuiven (pakket P).

Speciale vormen
Ook voor speciale ramen en raampartijen zijn lamelgordijnen een mooie oplossing. De rail kan zelfs worden gebogen verticaal of horizontaal.

Lamellen Lamelgordijn Verticale jaloezie Sunway       Verano lamellen 89mm verticaal

SunwayVerano binnenzonwering