TERRASVERWARMING EN TERRASVERLICHTING

Lekker lang buitenzitten, genietend met een drankje en een goed boek onder je zonwering. Niet overdag maar 's avonds. Gezellig het terras verlicht door de lichtlijst gemonteerd onder uw zonnescherm en heerlijk warm door de infrarood terrasverwarming aan de muur. Kom eens naar onze showroom in Lisse voor deze beleving. Meer informatie kunt u hieronder vinden.

Infrarood terrasverwarming
Wie verlangt er niet naar behaaglijke warmte als het koel wordt. Daarom is er een speciaal verwarmingssysteem voor terrassen ontwikkeld, dat in principe net als de zon werkt. Het infrarood verwarmingssysteem zorgt voor een aangename warmte, die het mogelijk maakt ook op koele dagen en avonden gezellig buiten te zitten! Het buitenverwarmingssysteem speciaal voor terrassen is uitgevoerd met een Phillips HeLena-lamp welk éénvoudig te vervangen is.

En het voor- en naseizoen zorgt het voor aangename temperaturen, waardoor u langer van uw terras kunt genieten. Het uiterst moderne, veilige systeem functioneert betrouwbaar, waarbij al een tot twee seconden na het inschakelen de maximale warmtecapaciteit bereikt wordt en 90 tot 95% van de elektrische energie in warmte omgezet wordt. Uitgebreid met een draadloze dimmer en handzender, kan de warmte zelfs traploos en heel comfortabel met een draadloze afstandsbediening geregeld worden.

Een verwarming buiten klinkt erg kostbaar maar het energieverbruik kost u € 0,30 per uur. Belangrijk is dan ook een verwarming met een hoog rendament aan te schaffen en dat is een verwarming met de Philips HeLena-infrarood lamp en een goede reflectie.

Verlichting
De Opal Design lux en de Zenara Lux zijn de enige twee type schermen waar de verlichting in geïntregeerd is maar elk ander type zonnescherm is uit te voeren met sfeervolle verlichting. Want licht is leven - de juiste verlichting is voorwaarde voor een heerlijke sfeer ’s avonds op uw terras.Voor aangenaam licht na zonsondergang zorgen de lichtbalken.

Deze worden eenvoudig - qua kleur precies afgestemd - onder het zonnescherm gemonteerd.Door middel van LED spots met een lens kan de verlichting van uw terras helemaal op uw individuele wensen afgestemd worden.Uitgebreid met een draadloze lichtdimmer en handzender, kan de lichtsterkte zelfs traploos en heel comfortabel met een draadloze afstandsbediening geregeld worden.

Meer informatie: Folder Weinor Accesoires