ZONWERING VOOR DAKRAAM

Een dakraam geeft meer licht en frisse lucht in uw zolderkamer,  maar de hoeveelheid daglicht wilt u natuurlijk wel zelf kunnen bepalen. Daarom heeft Jatibee een uitgebreid assortiment sfeervolle raamdecoratieprodukten voor Velux en Fakro dakramen. Jatibee raamdecoratie is op maat gemaakt voor dakvensters. Wanneer u een raamdecoratieproduct wilt bestellen, hoeft u alleen de maatcodering en het type dakvenster door te geven, hetgeen te vinden is op het typeplaatje boven op het draaiend gedeelte van het dakvenster. Wij leveren onder andere voor de merken Velux en Fakro maar ook afwijkende dakvensters kan zonwering voor geleverd worden.

Fakro jaloezie luxaflex Velux

De collectie zonwering voor Dakramen bestaat uit:

- Verduisterende Rolgordijnen
- Horizontale jaloezieën
- (verduisterend) Plissegordijn
- Buitenscreens
- Minirolluiken

De binnenzonwering en screens zijn standaard handbediend en zijn traploos te bedienen. Een mogelijkheid is al deze producten elektrisch te bedienen, gevoed door middel van zonnecellen. De rolluiken zijn standaard elektrisch (230V of solar). Vraag voor meer informatie in onze showroom.

Waarom jatibee?: wij installeren en repareren uw binnenzonwering en buitenzonwering in uw dakvenster. Maar u kunt ook het product bij ons bestellen en zelf installeren!  

Fakro buitenzonwering screen antraciet       Velux rolgordijn plisse dakraam GGL       Verduisterend rolgordijn Velux

Velux       Fakro