KNIKARMSCHERMEN

In ons assortiment vindt u een veelheid aan soorten en maten terrasschermen. Met name de knikarmtechniek en het kwalitatief hoogwaardige scherm hebben dit product de afgelopen jaren uitermate populair gemaakt. Het knikarm-systeem zorgt voor een geheel vrij doorloop onder het scherm. De slimme cassette bevat in gesloten toestand zowel de armen als het volledige doek. Perfect opgeborgen en beschermd tegen allerlei schadelijke weersinvloeden. Jatibee verkoopt alleen kwalitatief hoogwaardige knikarmschermen van onder andere Suncircle, Sunmaster en Weinor.

Doeken
Zonweringsdoek is er in verschillende kwaliteiten en er is keuze van meerdere leveranciers. Het assortiment loopt daardoor al gauw op tot 500 verschillende designs. Jatibee heeft doeken in Polyacryl en Polyester van Dickson, Swela, Sattler, Weinor en Tibelly.

Bediening
Jatibee levert zowel handbediende als elektrische zonneschermen. Handbediend gaat altijd door middel van een oogwindwerk met slingerstang. Bij elektrisch word er altijd met Somfy HiPro motoren gewerkt welke te zijn bedienen door middel van een jaloezieschakelaar, zon/wind/regen-automaat of afstandsbediening. De techniek gaat ondertussen steeds verder en het bedienen van uw zonwering door middel van uw mobiele telefoon of tablet is ook al een mogelijkheid.

Montage
Juist voor speciale montage bent u bij Jatibee Zonwering aan het goede adres. Voor het monteren van een knikarmscherm op een uitbouw, schuur, woonboot of dergelijke bent u bij ons aan het goede adres. Door aan oplossingen te denken in plaats van problemen weten wij met elke situatie wel raad.

Modellen
Doordat wij knikarmschermen leveren van 3 leveranciers kunnen wij u wel 18 verschillende modellen aanbieden.

Een greep uit onze meest populaire modellen:

Suncircle HZ-D3400 - Mooie en strakke cassette
Dit nieuwe knikarmscherm met zijn strakke en compacte vormgeving is een sierraad aan uw huis. Aan praktisch elke gevel kan dan ook een D3400 worden gemonteerd! De D3400 wordt geleverd tot maar liefst 9meter breed in combinatie met 3,5 meter uitval.  Het gepatenteerde glijlagersysteem van SunCircle zorgt voor een gelijkmatige doekspanning en zorgt hierbij voor het goed sluiten van de cassette!

Sunmaster Suneye 2-buis - Sierlijk en compacte cassette
Dit model is de hardloper van Sunmaster. Vooral door zijn compacte cassette en solide uitstraling. De Suneye wordt geleverd tot maar liefst 5,5meter breed in combinatie met 3 meter uitval. Door toepassing van tenara doekgaren en kevlar banden in de knikarmen heeft u vele jaren plezier van dit scherm. Dit scherm is ook leverbaar in de populaire Vantage-uitvoering in de kleuren Fresh Coral, Sprakling Iron en Cold Lava. Tegen een meerprijs ook met de Silverside blank aluminium geborstelde zijkappen. 

Weinor Opal Design - Uitmuntende kwaliteit en design
Het parade paardje onder de knikarmschermen is wel de Opal design II en Opal Design II LED. Het scherm heeft een mooie afgeronde vormgeving. De maximale breedte is 6,5 meter en bij grotere breedtes kunnen twee of meer schermen vrijwel onzichtbaar gekoppeld worden tot wel 12 meter. De maximale uitval is 4 meter. Bakkleur is verkrijgbaar in 48 kleuren en tegen een geringe meerprijs verkrijgbaar in 8 structuurlakken