KNIKARMSCHERMEN

Knikarmschermen of terrasschermen zijn de meest voorkomende zonwering welk wordt geplaatst boven een terras, of het nu in de achtertuin of op uw balkon is. Knikarmschermen kunnen wel tot 13 meter breed uit één stuk en wel tot 4 meter uitval. In ons assortiment vindt u een veelheid aan soorten en maten terrasschermen. Met name de knikarmtechniek en het kwalitatief hoogwaardige scherm hebben dit product de afgelopen jaren uitermate populair gemaakt. Het knikarm-systeem zorgt voor een geheel vrij doorloop onder het scherm. De slimme cassette bevat in gesloten toestand zowel de armen als het volledige doek. Perfect opgeborgen en beschermd tegen allerlei schadelijke weersinvloeden. Jatibee verkoopt alleen kwalitatief hoogwaardige knikarmschermen van onder andere Verano, Sunshade Experts en Weinor.

Weinor Kubata Katwijk aan Zee

Doeken
Zonweringsdoek is er in verschillende kwaliteiten en er is keuze van meerdere leveranciers. Het assortiment loopt daardoor al gauw op tot 500 verschillende designs. Jatibee heeft doeken in Polyacryl en Polyester van Dickson, Verano, Weinor en Tibelly.

Bediening
Jatibee levert zowel handbediende als elektrische zonneschermen. Handbediend gaat altijd door middel van een oogwindwerk met slingerstang. Bij elektrisch word er altijd met Somfy HiPro motoren gewerkt welke te zijn bedienen door middel van een jaloezieschakelaar, zon/wind/regen-automaat of afstandsbediening. De techniek gaat ondertussen steeds verder en het bedienen van uw zonwering door middel van uw mobiele telefoon of tablet is ook al een mogelijkheid.

Montage
Juist voor speciale montage bent u bij Jatibee Zonwering aan het goede adres. Voor het monteren van een knikarmscherm op een uitbouw, schuur, woonboot of dergelijke bent u bij ons aan het goede adres. Door aan oplossingen te denken in plaats van problemen weten wij met elke situatie wel raad.

Modellen
Doordat wij knikarmschermen leveren van 3 leveranciers kunnen wij u wel 18 verschillende modellen aanbieden.

Een greep uit onze meest populaire modellen:

Verano V255 Salou - Mooie design cassettescherm
Dit nieuwe knikarmscherm met zijn strakke en compacte vormgeving is een sierraad aan uw huis. De Verano Salou heeft een gunstige prijs/kwaliteit-verhouding en is leverbaar in populaire bakkleuren
Verano V255 Salou 2-buis knikarmscherm    Verano V255 Salou Sassenheim Aktie

 

Verano V280 Ipanema - Sierlijk en compacte cassette
Dit model is de hardloper van Verano. Vooral door zijn compacte cassette en solide uitstraling. De Ipanema wordt geleverd tot maar liefst 6 meter breed in combinatie met 3 meter uitval. Door toepassing van een ketting in de knikarmen heeft u vele jaren plezier van dit scherm. Dit scherm is leverbaar in populaire kleuren zoals Antracietgrijs structuurlak en zwart structuurlak maar ook in het wit of ivoor. 
Verano V280 Ipanema terrasscherm    Verano V280 Ipanema Knikarmscherm Noordwijkerhout

 

Sunshade Experts  Formosa - Robuust en compacte cassette
Dit model is de zwaar cassette knikarmscherm van Sunshade Experts. De Formosa wordt geleverd tot maar liefst 6 meter breed in combinatie met 4 meter uitval. Dit scherm is ook leverbaar met LED-verlichting onder de armen en/of een Vario-volant. Dit scherm is leverbaar in populaire kleuren zoals Antracietgrijs structuurlak, Tiger grey structuurlak, grijs aluminium structuurlak maar ook in wit of ivoor. 
Sunshade Experts Droma Formosa Knikarmscherm    Sunshade Experts Droma Formosa Max

 

Weinor Smaila - Een nieuw compacte design knikarmscherm
De nieuwste telg van Weinor is een strak en compact design knikarmscherm voorzien van de nieuwste technieken. Mogelijkheden zoals geintegreerde LED verlichting en een Volant-plus (uitrolbare volant) op zonne-energie. 56 standaard bakkleuren en optioneel afwijkende zijkappen. Een prachtig scherm.
Weinor Smaila Kubata knikarmscherm LED    Weinor Smaila Lisserbroek

 

Weinor Opal Design II - Uitmuntende kwaliteit en design
Het parade paardje onder de knikarmschermen is wel de Opal design II en Opal Design II LED. Het scherm heeft een mooie afgeronde vormgeving. De maximale breedte is 6,5 meter en bij grotere breedtes kunnen twee of meer schermen vrijwel onzichtbaar gekoppeld worden tot wel 12 meter. De maximale uitval is 4 meter. Bakkleur is verkrijgbaar in 56 standaard kleuren waaronder trend structuurlakken.
Weinor Opal Design II kwaliteit LED-spots    
Weinor Opal Design II Jatibee Zwaanshoek

Jatibee Weinor logo      Sunshade Experts Droma       Verano logo Jatibee