ROLGORDIJNEN

Jatibee heeft een zeer brede collectie rolgordijnen. Uw rolgordijn wordt op elke gewenste maat gemaakt. De collectie bestaat uit katoenen, glasvezel en polyester stoffen. Deze zijn verkrijgbaar in exclusieve  dessins, in uni tinten, in kleurige, vrolijke afbeeldingen voor bijv. kinderkamers, maar ook in zgn. dim-out stoffen die een verduisteringseffect geven. Exclusieve dessins zijn afkomstig uit collecties van zeer vooraanstaanden stoffenhuizen, zoals :Sanderson, Boras en Stromma. Een heel decoratief effect wordt verkregen door een schulprand onder uw rolgordijn te laten aanbrengen. Jatibee rolgordijnen zijn niet alleen geschikt voor rechte ramen, maar kunnen ook in dakramen geplaatst worden. Daarnaast heeft Jatibee een ruime keuze aan technische mogelijkheden.

Digiprint - ontwerp je eigen rolgordijnen
Wat is er nou origineler dan je eigen rolgordijnen te ontwerpen met de Sunway digiprint. U kunt uit 3 transparanties kiezen (transparant, dicht of verduisterend) waarop één van de 14 prints kan worden gedrukt in één van de 360 kleuren. U kunt dit online ontwerpen en met uw print en de raammaten naar onze showroom gaan voor een prijsopgave.


De compacte Smart rolgordijnen
De Smart rolgordijnen (ook wel de nano rolgordijnen) zijn compacte cassette rolgordijnen die op uw raam worden bevestigd, speciaal bedoeld voor draai-/kiepramen, en zijn leverbaar in 3 transparanties en 6 kleuren. De bediening is zeer eenvoudig door de cassette omhoog of omlaag te schuiven en de rolgordijnen zijn verkrijgbaar met een enkele of dubbele cassette/bediening.

Duo-rolgordijnen
De duo-rolgordijn (ook wel Eclips genoemd) is een rolgordijn waar bij het stof dubbel zit met horizontale opengeweven banen. Hierdoor kan met de doorkijk zelf bepalen, zoals bij een horizontale jaloezie. Jatibee heeft deze rolgordijnen in enorm veel kleuren en 3 baanbreedtes. Met of zonder cassette.

Rolgordijnen als warmtewering
Als decoratie zijn rolgordijnen eenvoudig maar toch chique. Maar ze kunnen ook enorm de warmte tegenhouden door een gemetalliseerde stof toe te passen. Een transparante stof kan al vanaf 59% de warmte weren. En zelfs tot 70% met een verduisterende rolgordijn. Dus als buitenzonwering geen optie is, denk dan eens aan een rolgordijn.

Schulpranden en volants
Een Jatibee rolgordijn kan geleverd worden met een schulprand. Elf exclusieve vormen geven de finishing touch aan uw rolgordijn. Jatibee levert de schulpranden van dubbelzijdige stof en werkt ze af met een bijpassende bies of een fraaie roede van bijvoorbeeld hout of metaal. Heel fraai en modern zijn de uni rechte schulpranden in een totaal andere tint.

Een aantal schulpranden zijn altijd voorzien van een roede. Deze roede is verkrijgbaar in wit, messing, blank hout of roestvaststaal. De roestvaststalen roede kan worden uitgevoerd met een ronde, kegelvormige of platte sierknop. Het rolgordijn kan worden afgewerkt met kunststof ringen in de stof, zoals op de onderstaande foto te zien is. De ringen zijn beschikbaar in de kleuren messing, mat en glanzend zilver.

Perfect Fit Rolgordijnen van ABZ
Perfect Fit is de manier om rolgordijnen te monteren in draai-/kiepramen zonder te boren, schroeven of lijmen. De rolgordijnen zitten in een mooi frame en zijn traploos bedienbaar.

Bediening
Standaard rolgordijnen zijn leverbaar met drie bedieningsvormen:

Kettingbediening
Standaard wordt een zelfremmend kettingsysteem geleverd.

Veerbediening
U kunt ook kiezen voor een veersysteem (meestal geen meerprijs). Het rolgordijn wordt vanaf de onderlat bediend. Alleen bij rolgordijnen tot 120cm breed.

Elektrische bediening
De toenemende vraag naar comfort binnenshuis speelt steeds meer een grotere rol. Hiervoor is een elektrische bedienbaar rolgordijn een uitstekende oplossing. Niet alleen voor mensen die moeite kunnen hebben met telkens terugkerende handelingen, maar tevens voor mensen die veel van huis zijn en de bediening van de rolgordijnen willen automatiseren.