ROLGORDIJNEN

Jatibee heeft een zeer brede collectie rolgordijnen. Uw rolgordijn wordt op elke gewenste maat gemaakt. De collectie bestaat uit katoenen, glasvezel en polyester stoffen. Deze zijn verkrijgbaar in exclusieve  dessins, in uni tinten, in kleurige, vrolijke afbeeldingen voor bijv. kinderkamers, maar ook in zgn. dim-out stoffen die een verduisteringseffect geven. Exclusieve dessins zijn afkomstig uit collecties van zeer vooraanstaanden stoffenhuizen, zoals :Sanderson, Boras en Stromma. Een heel decoratief effect wordt verkregen door een schulprand onder uw rolgordijn te laten aanbrengen. Jatibee rolgordijnen zijn niet alleen geschikt voor rechte ramen, maar kunnen ook in dakramen geplaatst worden. Daarnaast heeft Jatibee een ruime keuze aan technische mogelijkheden.
Via de Sunway Digistudio kunt u uw eigen combinatie maken en meteen zien wat voor effect dit heeft voor uw raam.


Duo-rolgordijnen
De duo-rolgordijn (ook wel Eclips genoemd) is een rolgordijn waar bij het stof dubbel zit met horizontale opengeweven banen. Hierdoor kan met de doorkijk zelf bepalen, zoals bij een horizontale jaloezie. Jatibee heeft deze rolgordijnen in enorm veel kleuren en 3 baanbreedtes. Met of zonder cassette.

Sunway Eclips duo-rolgordijnen

Rolgordijnen als warmtewering
Als decoratie zijn rolgordijnen eenvoudig maar toch chique. Maar ze kunnen ook enorm de warmte tegenhouden door een gemetalliseerde stof toe te passen. Een transparante stof kan al vanaf 59% de warmte weren. En zelfs tot 70% met een verduisterende rolgordijn. Dus als buitenzonwering geen optie is, denk dan eens aan een rolgordijn.

Schulpranden en volants
Een Jatibee rolgordijn kan geleverd worden met een schulprand. Elf exclusieve vormen geven de finishing touch aan uw rolgordijn. Jatibee levert de schulpranden van dubbelzijdige stof en werkt ze af met een bijpassende bies of een fraaie roede van bijvoorbeeld hout of metaal. Heel fraai en modern zijn de uni rechte schulpranden in een totaal andere tint.

Een aantal schulpranden zijn altijd voorzien van een roede. Deze roede is verkrijgbaar in wit, messing, blank hout of roestvaststaal. De roestvaststalen roede kan worden uitgevoerd met een ronde, kegelvormige of platte sierknop. Het rolgordijn kan worden afgewerkt met kunststof ringen in de stof, zoals op de onderstaande foto te zien is. De ringen zijn beschikbaar in de kleuren messing, mat en glanzend zilver.

FrameFit Rolgordijnen van Sunway of Splendid rolgordijn van Keje
Is de manier om rolgordijnen te monteren in kunststof kozijnen zonder te boren of te schroeven. De rolgordijnen zitten in een mooi frame en zijn traploos bedienbaar.

ABZ rolgordijnen rolgordijn Luxaflex Sunway            Sunway verduisterende rolgordijnen

Bediening
Standaard rolgordijnen zijn leverbaar met drie bedieningsvormen:
Kettingbediening, Standaard wordt een zelfremmend kettingsysteem geleverd.
LiteRise bediening, Eénvoudig uw rolgordijn handmatig omhoog en naar beneden bewegen door de onderlat beet te pakken gaat door middel van de Sunway LiteRise bediening
Elektrische bediening De toenemende vraag naar comfort binnenshuis speelt steeds meer een grotere rol. Hiervoor is een elektrische bedienbaar rolgordijn een uitstekende oplossing. Niet alleen voor mensen die moeite kunnen hebben met telkens terugkerende handelingen, maar tevens voor mensen die veel van huis zijn en de bediening van de rolgordijnen willen automatiseren. Door middel van een Somfy motor en de nieuwe Ease motor kunt u dit éénvoudig integreren met uw huisdomotica zoals Alexa en Google.

Sunway HunterDouglas       Verano decoratieve binnen zonwering