UITVALSCHERMEN

Uitvalschermen zijn geschikt voor elk type raam, waarbij een vrije doorloop onder het scherm niet nodig is. Het is functionele zonwering met een hoge mate van betrouwbaarheid en degelijkheid. De armen zijn verplaatsbaar en er is een ruime keuze aan type armen: vast, windvast, stormvast en gasveer. Voor elke situatie een perfecte oplossing, zelfs voor winderige balkons of kantoren.

Materiaal
De armen, de beschermkap en de voorlijst zijn gemaakt uit hoogwaardig aluminium. Uitgevoerd in elke gewenste Ral-kleur met een aanstal standaard Ral-kleuren.

Doeken
Een bijna onbeperkte keuze uit effen kleuren en streepmotieven. Het weefsel is van een duurzame zware kwaliteit (300 gram per m2), vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden. Met een brede waaier aan schitterende, vrolijke kleuren.

Types
Door verschillende soorten armen toe te passen onder een uitvalscherm kan deze voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Bekende uitvoeringen hiervan zijn balkonhoekarmschermen (speciaal voor onder een balkon), glijarmschermen (voor een rechtere uitval) en de valarm (voor hoge smalle ramen).

Uitvalarmen JatibeeGlijarmen JatibeeBalkonhoekarmen Balkonscherm Jatibee
                 UITVALARMEN                           GLIJARMEN                    BALKONHOEKARMEN            

Bediening
Kleinere schermen kunnen eenvoudig bediend worden met band, koord, staaldraad of draaistang. Zowel binnen als buiten. Elektrische bediening is natuurlijk het summum van gemak en comfort. Tijdklok, zon/windautomaten en afstandsbedieningen verhogen uw comfort nog meer.

Modellen
Een greep uit onze meest populaire modellen:

Verano V160 Florence
De IQ90 heeft een sierlijke vormgeving met een ronde cassette.  Dubbel gemoffeld en geassembleerd met RVS bevestigingsmateriaal.
Door de verstevigde aluminium profielen kan de IQ90 wel 6 meter breed met één doek en 2 armen.
Verano Florence Uitvalscherm

Sunshade Experts Carré 115
De Carré 115 is al jaren de meest verkochte uitvalscherm en heeft een cassette die vierkant gevormd is en gaat tot een breedte van maar liefst 550 cm. Plafondmontage, stormvaste armen of andere modellen is allemaal mogelijk op dit scherm.
Carré 115 110 Jatibee Sunshade Experts Droma