ZONWERINGDOEK

Wat brengt sfeer en kleur aan uw huis. Dat zult u zeer snel ontdekken, wanneer u een blik op de doekencollectie van Jatibee zonwering werpt. Overal waar de zon schijnt, kunt u met de collecties uw eigen smaak geheel individueel en genuanceerd realiseren. De unieke keuze aan zonweringdoeken, in actuele exclusieve dessins, die u in handen heeft, nodigt u uit om naar eigen idee een natuurlijke ruimte op het terras, balkon of in de serre te verwezenlijken.

Beleef het  complete spel van licht en schaduw in de verschillende dessins. Van modern tot tijdloos elegant, van zeer krachtig tot heel zacht of van klassiek tot trendy, de collecties van Swela en Dickson brengen u op mooiere frissere gedachten.

Zonweringsdoeken zijn van een speciaal voor buitengebruik ontwikkelde Polyacryl materiaal, waardoor ze zich jarenlang van hun beste kant laten zien. Bovendien zijn de doeken eenvoudig te onderhouden, weersbestendig en slijtvast. De vuil-, vet-, olie- en waterafstotende teflon-finish zorgt er voor dat ze heel gemakkelijk zijn te reinigen.

Kom vrijblijvend een bezoek brengen in onze showroom in Lisse