DUOPOORT

De Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. Met een Duoport heeft u het gemak van een brede doorgang, zodat niet uw hele garagedeur geopend wordt, als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en persoonlijke smaak.

De mogelijkheden
Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, met een Duoport geeft u uw woning een mooie uitstraling. Zowel voor traditionele als moderne woningen kunt u bij Novoferm kiezen tussen de deurprofielen smal, breed en vlak. De deur is verkrijgbaar in diverse designs; woodgrain, glad, Satin Gray of Golden Oak. Bij Glad en Satin Grey kunnen de omrandingsprofielen worden gespoten in een bijpassende RAL-kleur. De Duoport is leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren.

Inbraakwerend
Novoferm vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom bestaat de mogelijkheid om de Duoport uit te breiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De deur wordt dan onder andere voorzien van een driepuntsvergrendeling en dievenpennen.

Onderhoudsvrij
De Duoport is vervaardigd uit duurzame materialen aluminium en verzinkt staal. De deuren zijn daardoor nagenoeg onderhoudsvrij.

Isolatie
De Duoport garandeert een optimale isolatie omdat dit product is opgebouwd uit 45 mm dikke sandwichpanelen met een verzinkt stalen buitenbeplating en een vulling van CFK-vrij polyurethaanschuim. De panelen hebben geen koudebrug en hebben een isolatiecoëfficiënt van Rc = 2 W/m2K. Deze isolatiewaarde is vergelijkbaar met een spouwmuur. De kozijnprofielen zijn thermisch onderbroken wat uniek is in Nederland bij openslaande garagedeuren.

Tochtdicht
De Duoport biedt goede bescherming tegen tocht door een dubbele aanslag met rubberen afdichtingsprofiel rondom en een waterwerende onderdorpel. Standaard wordt de Duoport uitgevoerd met een aluminium onderdorpel van slechts 5 mm. hoog, waar u gezien de beperkte hoogte met de auto of fiets moeiteloos overheen kunt rijden.