ROLLUIKEN VOOR DAKRAMEN

Er zijn momenten dat wij de rolluiken gesloten houden om de buitenwereld buiten te sluiten en te genieten van dierbare momenten van rust en intimiteit.

Optimale bescherming
Een combinatie van een goed uiterlijk en grote betrouwbaarheid. Het VELUX rolluik heeft een nieuwe vormgeving gekregen om nog beter aan te sluiten op het dakoppervlak, maar wanneer het rolluik niet gesloten is, zijn tevens de lichtinval en het uitzicht van het dakvenster gewaarborgd. Met zes functies in één, biedt het VELUX rolluik een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Tevens kunnen wij ook voor FAKRO dakvensters de rolluiken aan u leveren.

Onbelemmerde beweging van het dakvenster
Een VELUX of FAKRO rolluik voegt een aantal praktische voordelen toe zonder de beweging van het dakvenster te belemmeren. Het draaiend gedeelte kan nog steeds volledig getuimeld worden, zodat het dakvenster gereinigd en geopend kan worden wanneer het rolluik gedeeltelijk gesloten is. Bediening geschiedt door middel van een stangbediening of een elektrische bediening.

Nu ook rolluik op zonne-energie!!!
VELUX levert ook een rolluik op zonne-energie. Dit betekent een op afstandsbedienbaar rolluik, dat wordt gevoed door een zonnecel die zich op de cassette bevindt. Hierdoor hoeft u geen stroomtoevoer te installeren voor het rolluik. Ook een bedieningspaneel aan de binnenzijde van het dak ontbreekt, omdat u het rolluik bediend met behulp van een meegeleverde, radiografische afstandsbediening. Hierdoor kan het rolluik dan ook bijzonder eenvoudig en snel gemonteerd worden op uw dakvenster.

     Velux Rolluik     Velux rolluik op zonne-energie    Velux rolluik