SECTIONAALDEUREN

Jatibee is leverancier van Novoferm garagedeuren. Novoferm is in europa een van de grootste leveranciers van garagedeuren voor de zakelijke en particuliere markt.

Sectionaaldeuren staal
Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Daarom zijn alle Novoferm stalen sectionaaldeuren dubbelwandig geïsoleerd en naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20 en iso-45.

Alle deursecties worden geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Hoekkozijnen, looprails en verdere onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan.

Zijwaartse sectionaaldeuren
De zijwaartse sectionaaldeur van Novoferm is ideaal als u even snel iets uit de garage wilt pakken; de hele garagedeur hoeft dan niet geopend te worden. De deur draait altijd naar binnen. Wel zo veilig bij gebruik tijdens hevige windvlagen, en praktisch bij beperkte ruimte voor de garage.

Het deurblad bestaat uit verticaal aan elkaar verbonden stalen panelen met een dikte van 45 mm. De panelen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: verticaal smal, vlak en cassette. De panelen worden geleverd in designs woodgrain en Golden Oak. Vrijwel alle RAL-kleuren zijn leverbaar. De panelen zijn voorzien van een vingerknelbeveiliging. Tussen de panelen is een rubber afdichtingsprofiel aangebracht. Het kozijn is een zelfdragende staalconstructie met rondom een borstelafdichting. Alle metalen delen zijn thermisch verzinkt.

Sectionaaldeuren hout
Novoferm massief houten sectionaaldeuren worden geproduceerd uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van Noord-Europees vuren of Afrikaans Okoumé. Bij iedere sectionaaldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar.
Vuren kenmerkt zich door zijn lichte kleur en het overwegend rustige nerfverloop. Okoumé glanst met een lichte roodbruine gloed die onder zonsinvloed wat donkerder wordt. Alle houtsoorten komen uit gecontroleerde aangeplante bossen.
Massief houten sectionaaldeuren zijn leverbaar in verschillende modellen. 

Hoewel iedere massief houten deur al uniek is kan met deurmodel Berlijn een eigen ontwerp bewerkstelligd worden. Hierbij kan gedacht worden aan initialen, een familiewapen of ander ontwerp. De lijnafbeelding wordt gevreesd in het deurblad.