PANEELGORDIJNEN

Voor wie toon en stijl wil zetten in het interieur is de Jatibee paneelgordijnen collectie een aanrader. Brede banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden geven een stijlvolle uitstraling aan elke ruimte. Paneelgordijnen kunnen perfect worden toegepast bij schuifpuien en grote raampartijen. Maar ook als scheidingswand is het paneelgordijn uitermate geschikt. De nieuwe collectie paneelgordijnen van Jatibee biedt een ruim aanbod in transparante, half transparante en dichte stoffen in een ruim kleurenpallet. Kortom er is voor iedere situatie een mogelijkheid om elke gewenste sfeer te creëren.

De paneelgordijnen collectie is samengesteld uit stoffen van de hoogste kwaliteit. Deze collectie roept een gevoel op van natuur, licht, puur en echt. De sfeervolle en luxe stoffen zijn uitstekend combineerbaar met bijvoorbeeld de collecties Vouwgordijnen en Rolgordijnen.
Deze raamdecoratie is zeer decoratief en uitermate geschikt voor grote ramen, schuifpuien en openslaande deuren. Tevens toepasbaar als scheidingswand in bijvoorbeeld kantoorruimtes.

Stoffen
Jatibee biedt een ruime keuze paneelgordijnen, in circa 750 polyester rolgordijn-doekkwaliteiten en in ruim 250 gordijnstof kwaliteiten.

Bediening
De paneelgordijnen zijn bedienbaar door middel van koord met koordgewicht of plexiglas bedieningsstang. 

De bediening is afhankelijk van het model rail en de hoeveelheid sporen (een spoor is een geleiding in de rail waar de stof doorheen loopt). Indien gewenst is het mogelijk om af te wijken van de standaard koordlengte of stanglengte. Oftewel, u kunt de bedieningslengte laten aanpassen aan uw eigen voorkeur.

Sunway paneelgordijnen Wassenaar Leiden        Sunway Paneelgordijn roede gordijn stroken

Sunway Hunter Douglas