regio Leiden

U zoekt garagedeuren in de omgeving van Leiden, dan bent u Jatibee op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring wordt er gezorgd dat u kwalitatief de beste producten krijgt met een zeer klantvriendelijke houding en service. Zodoende wordt er naar uw wensen en behoeftes geluisterd om tot de beste keus te komen voor u. Wanneer u op zoek bent naar garagedeuren in de regio van Leiden hebben wij een ruim en divers aanbod, zo vindt u bij ons altijd wel een product dat naadloos aansluit op uw garagebox.

Jatibee; voor uw garagedeuren in de regio Leiden!

Jatibee nabij de regio van Leiden is leverancier van Novoferm garagedeuren. Dit merk is binnen Europa een van de grootste spelers binnen de markt, zodoende bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit! Verder hebben wij een ruim assortiment, echter kan je ons aanbod op het gebied van garagedeuren indelen tot drie categorieën, deze drie zijn:

  • Kanteldeuren: De garage kanteldeuren van Novoferm zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, in staal, staal geïsoleerd en in hout;
  • Sectionaaldeuren: De sectionaaldeuren van Novoferm zijn in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij Jatibee. U kunt bij ons terecht voor de uitvoeringen in staal, zijwaartse sectionaaldeuren en hout;
  • Openslaande deuren: de openslaande deuren, ook wel “duopoort” genoemd zijn vervaardigd uit duurzame materialen. Denk hierbij aan verzinkt staal en aluminium, zodoende zijn deze producten nagenoeg onderhoudsvrij.

Bent u verder benieuwd naar de mogelijkheden van garagedeuren in de regio Leiden? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 02 52 41 10 75. Onze medewerkers staan u graag te woord met advies op maat.