BUITENJALOEZIEËN

Buitenjaloezieën worden beschouwd als de meest efficiënte en meest flexibele vorm van buitenzonwering. Met een buitenjaloezie is de warmte- en lichtregulering optimaal. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen buitenjaloezieën op- en neergelaten worden. Ook kan de tuimelhoek worden geregeld om de lichtinval te reguleren. Afhankelijk van de invalshoek van het licht, kan het zicht naar buiten worden bepaald.

Gebruik van buitenjaloezieën zorgt voor aangename werkomstandigheden en zorg voor energiebesparing i.v.m. een verminderde behoefte aan airconditioning.

De voordelen zijn:
  · uitstekende zonregeling
  · energiebesparing
  · optimale lichtregeling
  · verbeterde daglicht spreiding
  · vermindert de schittering op beeldschermen
  · verbetert arbeidsomstandigheden

De diverse lameltypen:

Buitenjaloezieën 50 mm
De buitenjaloezieën in 50 mm lamellen zijn gemaakt van een speciale aluminium legering, ongekraald en behandeld met een speciale thermische behandeling. De lamellen zijn in kleur gecoat en gemoffeld voor een maximale weerbestendigheid. Bediening door middel van eindloos koord, slingerstang of elektrisch.

 

 

Buitenjaloezieën 60 / 80 mm
De buitenjaloezieën in 60 of 80 mm lamellen zijn gemaakt van respectievelijk 0,45 mm en 0,40 mm dik speciale aluminium legering, gekraald en hol - bol gerolvormd uit aluminium band. De uiterste einden zijn om en om voorzien van geleide pennen welke geruisloos door de zijgeleider glijden. De jaloezieën zijn d.m.v. slingerstang of elektrisch bedienbaar.

 50mm lamel  60/80mm lamel
Buitenjaloezieën 80F mm
De buitenjaloezieën in 80F mm lamellen zijn gemaakt van een speciale aluminium legering, ongekraald en behandeld met een speciale thermische behandeling. De lamellen zijn in kleur gecoat en gemoffeld voor een maximale weerbestendigheid. Bediening door middel van slingerstang of elektrisch. 

Buitenjaloezieën 88 mm
De buitenjaloezieën in 88 mm lamellen zijn gemaakt van 0,45 mm dik speciale aluminium legering, gerolvormd in Z-vorm met een kraal aan beide zijden. Aan één zijde is in de kraal een rubberen pees meegerold voor geluidsdemping en maximale lichtwering. De jaloezieën zijn door een slingerstang of elektrisch bedienbaar.

 80mm lamel  88mm lamel

De diverse koven (optie)
De bovenbak en het pakket kunnen in een koof gemonteerd worden. Voor deze koven is iedere denkbare vorm mogelijk, maar er bestaat een ook een keuze uit de volgende standaardkoven:Buitenjaloezieën koven