PARASOLS

Onder een Jatibee parasol is het aangenaam verblijven. Hij maakt het terras bijzonder gezellig en biedt frisse schaduw in de zomer. Als het regent houdt hij uw gasten droog en kan het terras verder renderen. Deze parasol straalt een vakantiesfeer uit en brengt uw gasten in een positieve stemming.

De Jatibee parasol is uitermate gebruiksvriendelijk. De bediening verloopt licht en gemakkelijk. Ondanks een reuzendiameter tot 6 meter zijn daarbij geen hulpmiddelen nodig. Het ingenieuze telescopische systeem laat de gasten toe ongehinderd te blijven zitten tijdens het openen en sluiten.
De Jatibee parasol doet uw merk schitteren in de zon! De Jatibee parasol geeft een opvallende uitstraling aan een terras. Deze parasol vestigt de volle aandacht op uw naam en door zijn topdesign springt uw logo overal bovenuit. Deze nieuwe generatie parasols geeft uw merk een vaste plaats in het straatbeeld van morgen.

Het montuur bestaat uit hoogwaardig aluminium. De verbindingsstukken zijn van gegalvaniseerd staal. Het geheel is afgewerkt met een witte epoxy coating. Het doek bestaat uit polyester of dralon en biedt een grote keuze aan kleuren. De stoffen zijn speciaal ontwikkeld met het oog op een lange levensduur. De parasol is met de grootst mogelijke zorg afgewerkt. Zowel de kwaliteit als de esthetiek krijgen alle aandacht.

De parasol draagt uw logo uit op de manier die u wenst. U kunt met bijna onbegrensde mogelijkheden uw eigen parasol ontwerpen. Jatibee drukt uw logo af op de volant of op het dak, zo groot of zo klein als u wil. De reuzenparasols worden gefabriceerd met een tweedelige mast. Voor het transport of voor de berging wordt de lengte aldus herleid tot 255 à 320 cm, afhankelijk van het model. Een stabiele, eenvoudige en gemakkelijk te monteren parasol. Door deze innovatie wint u tot meer dan een derde aan transport- of bergingsruimte!