JATIBEE ZONWERING EN ROLLUIKEN LISSE

VERANDA'S / TERRASOVERKAPPINGEN

Een veranda is een aluminium dak met tussen de liggers in gelaagd glas of polypropyleen platen. Jatibee levert de prachtige daken van Aluxe. Door een uitgebreide keuzemogelijkheid heeft Jatibee altijd wel een verandadak dat bij u past.

De Trendline
De Trendline is een prijsgunstig dak met een geweldige prijs/kwaliteitverhouding. De trendline is een volwaardig aluminium dak en tot in detail afgewerkt. Leverbaar is cremewit, wit en antraciet. Eventueel ook leverbaar zonder meerprijs in de structuurlak wit of grijs-brons. Standaard geleverd met polycarbonaat platen maar ook eventueel met gelaagd glas. Maximale breedte 795cm x maximale diepte.

De Premiumline
De premiumline is ten opzichte van de trendline verfijnder afgewerkt en bied net dat beetje extra meer. U heeft keuze uit verschillende gootsierlijsten en natuurlijk is maatwerk géén probleem. Leverbaar is cremewit, wit en antraciet. Eventueel ook leverbaar zonder meerprijs in de structuurlak wit of grijs-brons. Standaard geleverd met polycarbonaat platen maar ook eventueel met gelaagd glas. Maximale breedte 795cm x maximale diepte.

Onderbouwelementen
Met onderbouwelementen kan je een veranda-dak uitbouwen tot een serre. Weinor bied een tal van mogelijkheden waarbij ze onlangs zelfs een red-dot design award hebben gewonnen. Deze onderbouwelementen kunnen later ook nog altijd aan uw veranda-dak worden toegevoegd.

Zonwering
Zonwering is bij een glazen-dak natuurlijk een must. Mogelijkheden zijn talloos. Boven op het dak of eronder (blijft het doek schoon en geen last van weersinvloeden). Voor aan uw dak tussen de staanders door middel van een screen of aan de zijkant door middel van een oprolbaar windscherm voor privacy en/of de warmte binnen en de wind buiten te houden. En door alles bij één leverancier te halen is de uitstraling en de kleurstelling in harmonie.

Accessoires
Lekker lang buitenzitten, genietend met een drankje en een goed boek onder uw veranda. Niet overdag maar 's avonds. Gezellig het terras verlicht door de lichtlijst gemonteerd onder uw veranda en heerlijk warm door de infrarood terrasverwarming aan de muur. Kom eens naar onze showroom in Lisse voor deze beleving.

Trendline verandadak in antracietgrijs

De trendline

De Premiumline verandadak met zijwand

De premiumline

onderbouwelementen


http://server01.skl1142601.interip.nl/campagnes/CampagneJ/jatibee-nl-TEKSTEN-TP/zip/diensten.zip